Politică de confidențialitate

1. CONFIDENȚIALITATE

1.1 Asociația Inginerilor de Instalații din Romania – Filiala Banat Timișoara va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați conform Regulamentului general privind protecția datelor, iar dezvăluirea acestora se va face doar în condițiile menționate în prezentul document.

1.2 Datele colectate prin intermediul Asociației Inginerilor de Instalații din Romania – Filiala Banat Timișoara sunt în principal date necesare derulării relației comerciale între utilizator și – Asociația Inginerilor de Instalații din Romania – Filiala Banat Timișoara.

1.3 Datele care se colectează sunt necesare contactarii utilizatorului in urma solicitarii facute de acesta prin intermediul formularului de contact prezent in site. .

2. Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

2.1. Nume și prenume

2.2 Telefon

2.3 Adresa de e-mail

2.4 Dacă este cazul Numele companiei

2.5 IP

2.6. Cookies

3. Datele sunt folosite pentru:

3.1 Contactarea utilizatorului care a formulat cererea de contact de pe site-ul Asociației Inginerilor de Instalații din Romania – Filiala Banat Timișoara de catre un reprezentant al Asociației Inginerilor de Instalații din Romania – Filiala Banat Timișoara.

3.2 Datele introduse la înregistrare și toate datele aferente contului de client/ utilizator/ cumpărător sunt stocate pe serverul Asociației Inginerilor de Instalații din Romania – Filiala Banat Timișoara.

4. Ce drepturi ai asupra datelor tale

4.1 Ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.