Doamnelor și Domnilor,

Stimate Colege, Stimați Colegi,

În această perioadă suntem cu toții în fața unei provocări numită COVID 19. Am dorit cu ardoare să organizăm conferința INSTALATIILE PENTRU CONSTRUCȚII ȘI CONFORTUL AMBIENTAL Ediţia a XXIX – a. 

Circumstanțele de a organiza o întâlnire față în față nu ne sunt favorabile, însă am găsit o modalitate de a marca această conferință, prin elaborarea, editare si tipărirea acestui volum cu 28 de lucrări. Consemnez cu bucurie lucrările elaborate de colegii din Republica Moldova și din Serbia. Aceste lucrări dau un caracter internațional Conferinței. Doresc să mulțumesc tuturor autorilor, care au alocat timp pentru a elabora aceste lucrări. 

Mulțumesc de asemenea Domnului Prof. Emerit Dr. Ing. Adrian Retezan – Președinte de Onoarea al AIIR Filiala Banat Timișoara și Doamnei Conf. Dr. Ing. Adriana Tokar – Coordonator Specializare Instalații pentru Construcții din cadrul Departamentului de Construcții Civile și Instalații, Facultatea de Construcții, Timișoara, care s-au ocupat de editarea celor 28 de lucrări. 

Mulțumirile mele se îndreaptă și către Domnul Ilie Iancu – directorul Editurii Matrixrom, care asigură tipărirea volumului de lucrări, și apoi publicarea acestora în Revista Română de Inginerie Civilă, indexată BDI.

Vă rog să primiți Doamnelor și Domnilor, mesajul meu colegial cu îndemnul de a fi convinși că vremurile mai bune vor veni cu siguranță.

Să fim sănătoși!

Cu considerație,

Dr. Ing. Ioan Silviu Doboși

Președinte al AIIR – Filiala Banat Timișoara

Prim Vice Președinte al AIIR